Πολιτική Απόρρητου και ασφάλεια προσωπικών δεδομενων

 

Απόρρητο


Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τα θέματα πολιτικής απορρήτου και δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε το απόρρητο όλων των επισκεπτών στην ιστοσελίδα μας. Η ακόλουθη πολιτική καθορίζει τον τρόπο συλλογής και χρήσης προσωπικών και άλλων δεδομένων μέσω του ιστότοπού μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες μετά την αναγνωση αυτής της πολιτικής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Συλλογή πληροφοριών

Όταν περιηγείστε στη σελίδα μας το κάνετε ανώνυμα. Οι προσωπικές πληροφορίες που περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν συλλέγονται κατά την περιήγησή σας. Ωστόσο όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, έτσι και αυτός , χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο. Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς. Η GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων. Η GA χρησιμοποιεί cookies, λεπτομέρειες για τα οποία μπορείτε να βρείτε στους οδηγούς προγραμματιστών της Google. Η απενεργοποίηση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησης σας, θα αποτρέψει την GA από την παρακολούθηση οποιουδήποτε μέρους της επίσκεψής σας σε σελίδες εντός αυτού του ιστότοπου.

Χρήση πληροφοριών

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μας δώσατε, για να σας παρέχουμε μια υπηρεσία, όπως η κράτηση στα καταλύματά μας. Αν έχετε επικοινωνήσει μεσα από την φόρμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με εμάς, ενδέχεται να σας στείλουμε απαντητικό e-mail. Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βασίζονται σε πληροφορίες που μας δώσατε στην αρχική επικοινωνία μαζί μας και αφορούν την παρεχόμενη από εμας υπηρεσία κράτησης . Αυτά τα ηλεκτρονικά μηνύματα προέρχονται απευθείας από την ιστοσελίδα μας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν παρέχουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε τρίτους. Εντούτοις, μπορούμε να σας στείλουμε με την συγκαταθεσή σας ενημερωτικά μυνήματα και προσφορές από τα καταλύματά μας. Αν σε περίπτωση δεν θέλετε να λάβετε ενημερωτικά μυνήματα και να εξαιρεθείτε από την υπηρεσία μας αυτή , θα πρέπει να μας ενημερώσετε σχετικά και να αρνηθείτε τη λήψη μελλοντικής επικοινωνίας από εμάς.

Εξαίρεση από την λήψη μυνημάτων

Η ιστοσελίδα μας παρέχει στους πελάτες ένα εύκολο τρόπο εξαίρεσης από την λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να ζητήσετε από εμάς να διακόψουμε τη αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απλά απαντώντας στο email και ενημερώνοντάς μας για τις προτιμήσεις σας.

Άμεση αλληλογραφία και πληροφορίες πελατών

Για να αποφύγετε την παραλαβή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιστοσελίδας μας ή αν έχετε κάποια ερώτηση ή ανησυχία,  επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

Σχεσεις με τριτους και ασφάλεια

Η ιστοσελίδα μας δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία που αφορά τους πελάτες του σε τρίτους και δεν μοιράζετε τα προσωπικά τους δεδομένα , όπως όνομα, ηλεκτρονική διευθυνση , τηλεφωνο κλπ. Τα δεδομένα των συνομιλιών και οι υπηρεσίες κράτησης που αφορουν εσάς και την ιστοσελίδα μας, φυλάσσονται στον τοπικό μας υπολογιστή που διαθέτει πάντα ενημερωμένα επαγγελματικά συστήματα ασφαλείας που τα προστατευουν από κακόβουλες επιθέσεις και τυχον υποκλοπές των στοιχείων που φυλάσσονται σε αυτά.

© 2018 House Eleftheria. Designed By Web4All.com.gr

Please publish modules in offcanvas position.